Serbian Wedding Orlando Florida

Florida Wedding Video - Chicago Wedding Videographer covering Serbian Wedding in Orlando, Florida

Srpska svadba Orlando, FL

Chicago Wedding videographer does Orlando Serbian wedding movie

Bookmark and Share this wedding movie:

srpska svadba mladenci igraju orlando florida       srpska svadba fijaker orlando florida

Srpska svadba Orlando, Florida... Novembar 2011.

podatak1

 

 

podatak2

 

Srpska svadba i snimanje svadbe Orlando, Florida... Novembar 2011.

Mladenci Sandra i Brano su krunisali svoju ljubav brakom, venčali se u crkvi i zatim priredili raskošan prijem i zabavu za svoje brojne goste.

Od rana jutra svatovi su se, po dobrom srpskom običaju, okupili kod mladoženje. Wedding Videology je od sobajle, još pre svitanja, počeo da proizvodi video sa svadbe. Skup svatova je protekao uz dobro raspoloženje, ploske, srpske zastave i sirene, kako valja. Tako obično počinje srpska svadba. Svatovi su krenuli na put po mladu čak na zapadni kraj Floride, u St. Petersburg. Lepo su dočekani, prijateljski i domaćinski, te su uspešno uzeli mladu, pa zatim opet na put do Orlando, FL, gde je bilo zakazano crkveno venčanje po pravoslavnom obredu.

Velika crkva Holy Trinity Greek Orthodox Church u Orlando, FL je bila skoro tesna da primi sve goste na ovom venčanju, jer su verovatno pozivnice za vjenčanje tj. pozivnice za svadbu bile brojne. Kum je postupio po lepom srpskom običaju, te mu je izgorela kesa, a kuma je srećno uhvatila bidermajer. Zatim se cela svadba, tj svadbena povorka, kićeni svatovi i ostali gosti, uputila na prijem, sve kako valja i trebuje, na čelu sa starim svatom.

Snimanje svadbi je naš posao i ujedno snimanje svadbe nam predstavlja redovnu aktivnost, tako da smo videli razne svadbe ali ova srpska svadba u Orlando FL, je bila nešto posebno. Naime, odavno nismo videli lepšu i veseliju srpsku svadbu, bolje raspoloženje, više igre i lepše pesme. Goste i mladence su zabavljali muzičari iz Orlando, FL i St. Petersburg. Bend za svadbe je bio popunjen muzičarima koji su došli čak iz New Jersey. Muzika za vencanja, tj muzika za svadbe je veoma važan činilac zabave. Specijalno za ovu lepu priliku, čak iz Chicago, IL stiglajevideo produkcija za potrebe snimanje venčanja i video snimanje svadbe, takozvani svadba video. Wedding Videology uobičajeno snima venčanja i snima svadbe u okolini Chicago, IL, a to su države Indiana i Wisconsin, gde je srpska svadba veoma česta, ali nam putovanje od preko 1200 milja, na drugi kraj SAD, čak do Orlando Fl i St. Petersburg nije palo ni malo teško. Uložili smo nečuven trud i nesebično zalaganje da se dobro pripremimo za snimanje video svadbe na Floridi i filmovi sa venčanja i video sa svadbe su upravo u procesu video montaže i postprodukcije.

Izbor muzike za ovaj video sa svadbe je mladin, pa se već ovako u našim očima mlada kvalifikovala da je u budućnosti konsultujemo oko izbora muzike za predstojeće video filmove, naročito za video sa svadbe.

Mladencima iz sveg srca želimo svako dobro, lep i srećan život, a posetioce ovih stranica pozivamo da i narednih dana obavezno pogledaju nove filmove sa ovog venčanja i prijema, već kako koji video sa svadbe bude objavljen.

Wedding Videology, Chicago, IL, Decembar 2011.

 

Ko se čudi neprestanom ponavljanju nekih reči i pojmova, bolje nek ne pita ništa, sve je to zbog ovoga Gugleta. To jest.

 

Check every wedding pictures gallery on this page and see how our brides and grooms got married. Check our wedding pictures gallery and get some ideas how to organize or decorate your wedding. See our bridal portraits, and varous wedding photos, details of bridal bouquets, wedding gowns, grooms ties, wedding cakes and much more…

You are very welcome to browse our wedding video galleries, where one can find various wedding films: beautifull bride and her Chicago autumn wedding video, great video garter toss in a wedding party, first dance wedding movie, Lakefront Chicago wedding video, wedding video party under the tent. See this Great dance - Garter toss wedding party video, another Lakefront Chicago wedding video, great STRIPTEASE Garter toss wedding party video, and so many more.